Viggo Jensen: Jeg har ingen forventninger

14.11.2001 00:00

Oprykkerne fra Esbjerg har været en af sæsonens positive overraskelser. Efter 15 spillerunder indtager Esbjerg 5. pladsen, men er kunét point fra 2. pladsen. Esbjergs træner, Viggo Jensen, er dog ikke meget for at hive de store ord frem, når han bliver spurgt, om det ikke er bedre end forventet:

- Jeg har ikke gjort mig tanker om, hvad der har været forventet. For mig drejer det sig altid om at vinde den næste kamp; det er det eneste, jeg har i hovedet. Man skal nok hellere spørge andre, om vi har overrasket. Rent spillemæssigt har jeg i princippet været tilfreds. Vi har ydet en udmærket præstation. Hvis man tager i betragtning, at vi ikke har kunnet vælge blandt alle vores spillere pga. skader, så synes jeg i det store hele, at det er gået ok. På den baggrund er det gået bedre, end jeg turde håbe på.

Sidst Esbjerg og Brøndby mødtes, vandt Brøndby 7-0 i Esbjerg; men den kamp har Viggo Jensen fortrængt nu.

- Den kamp kan jeg ikke bruge til så meget. Den er fortrængt nu. Det kan heller ikke bruges til noget nu, at Brøndby aldrig nåede at vinde på Silkeborg Stadion i den periode, hvor jeg var træner i Silkeborg. Det kan man ikke købe noget for nu. Kampen mod Brøndby alene ændrede ikke noget for os, selvom alle kampe selvfølgelig ændrer en smule. Kampen har dog ikke betydet, at vi har justeret på vores taktiske oplæg.

Viggo Jensen er heller ikke meget for at tale om sine forventninger til kampen mod Brøndby på Esbjerg Stadion på søndag.

- Jeg har ingen forventninger ? jeg har forhåbninger. Jeg håber altid på 3 point. Det vil kræve, at vi har en god dag, og at Brøndby har en mindre god dag. Vi forbereder os, som vi plejer, og Brøndby kan vi jo ikke bestemme over; men vi vil da forsøge at gøre det så svært for dem som muligt.