Uafgjort mod HEI

11.11.2001 00:00

Brøndbys Elitedivisionshold for damer kan takke keeper Tine Cederkvist for at der kan sættes et enkelt point ind på kontoen efter dagens topopgør mod HEI. Efter 5 famlende minutter i starten af kampen, satte HEI sig effektivt på sagerne og skabte en del åbne chancer som kun storspil af Tine Cederkvist forhindrede i at resultere i scoringer. Men efter 29 minutters spil kom HEI alligevel foran da et indlæg fra højre fik lov til at passere til bageste stolpe hvor en HEI-spiller enkelt sendte bolden i mål. 0-1 ved pausen var billigt sluppet for Brøndby.

Brøndby kom langt bedre med i anden halvleg og efter 20 minutters spil bragte Janni Lund Johansen balance i regnskabet da hun fra tæt hold hamrede bolden i nettet efter et mønsterindlæg fra højre side. Efter udligningen overtag Brøndby spillet i en periode hvor det blev til en del halve chancer men ind ville bolden ikke. I stedet fik Brøndby noget af en kold dukkert da en HEIspiller tog chancen på en løs chance og hamrede bolden i nettet fra kanten af feltet. Det lignede tre point til HEI men i anden halvlegs sidste minut tordnede Julie Rydahl flot et frispark fra 20 meter utageligt i nettet, og fastslog dermed slutresultatet til 2-2.