Pressemeddelelse

29.11.2001 00:00

Billetsalget til næste uges UEFA Cup kamp mod Parma på Brøndby Stadion er gået meget stærkt de seneste dage.

I går måtte Brøndby IF melde udsolgt, med ca. 18.000 solgte billetter, men Faxe tribunen vil til kampen blive monteret med ekstra sæder, således, at der nu er ca. 2370 sæder til salg på 'Nedre Faxe' tribune som vil blive sat til salg fredag den 30. november klokken 10.

'Nedre Faxe' tribunen rummer sædvanligvis de mest trofaste og stemningsskabende fans's. Af hensyn til de, der allerede har sikret sig billet til plads andet sted på Brøndby Stadion vil der fra fredag klokken 10:00 og frem til mandag aften I GildhøjCentret og Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion være mulighed for at få byttet sin billet til en billet på 'Nedre Faxe' tribune.

Med monteringen af de ekstra sæder er der lagt op tilskuerrekord på Brøndby Stadion til en Europa Cup kamp. Den hidtidige rekord er fra 1990, hvor 17.750 tilskuere - hovedparten stående - bl.a på til lejligheden opsatte mobile tribuner overværede kampen mod AS Roma.

Mads Jørgensen er blevet hurtigt klar efter sin skade og deltager igen i den normale træning og det forventes, at Åge Hareide indlemmer Mads Jørgensen i truppen, der møder Parma på torsdag.

Med venlig hilsen

Brøndby IF