Parma - 18.333 siddepladser

06.11.2001 00:00

Der har været en del forespørgsler vedrørende sædeantallet til Parma kampen på Brøndby Stadion.

Foreløbig starter billet salget på torsdag. Der er fortsat lidt usikkerhed omkring spilletidspunktet, men det vil blive endeligt afklaret i løbet af onsdagen.

Mange ønsker sæder monteret på Faxetribunens nedre afsnit. Hidtil har tilstrømningen til årets UEFA Cup kampe, dog været ret begrænset. Faktisk er det højeste tal ca 8100 tilskuere til en UEFA kamp i denne sæson.

Som Brøndby Stadion ser ud i nuværende udgave kan vi tage 18.333 siddende tilskuere.Det er ikke muligt, at bestille nye sæder til tribunen og nå at få dem leveret og monteret inden kampen. Den eneste mulighed er derfor at leje midlertidige sæder til den pågældende kamp. Vi har allerede sikret os, at vi kan leje da ca 2500 sæder, der er plads til på Faxe nedre.

Derfor har vi besluttet at følge forsalget til kampen ganske nøje og kun, hvis forsalget tyder på, atder vilblive mangel på siddepladser vil vi leje sæder tilkampen.

Vi håber naturligvis, at efterspørgslen bliver så stor, at det bliver nødvendigt, at montere sæderpå begge endetribuners nedre afsnit.