Godt udgangspunkt

22.11.2001 00:00

Brøndby fik den værst tænkelige start da bolden allerede efter under et minuts spil lå i nettet bag Mogens Krogh. På Parmas første angreb fik Dan Anton Johansen foden på bolden så den snød Mogens og sneg sig i nettet udenfor hans rækkevidde. Men det var til gengæld også eneste gang i første halvleg Parma fik scoret på trods af en stribe farlige tilbud, størst var Di Vaios hovedstød lige på Mogens Krogh i helt fri position tæt under mål. I den anden ende burde Mattias Jonson havde udlignet da han helt fri i feltet afsluttede til højre for målmanden men Frey fik flot foden på. Brøndby burde også have fået straffe da Cannavaro tog hånden til hjælp i feltet men dommerens fløjte var tavs. Men første halvleg var Parmas, det var kun fordi marginalerne var på Brøndbys side at 1-0 holdt til pausen.

Brøndby kom langt bedre med i anden halvleg. Som halvlegen skred frem blev der mere og mere plads på midtbanen hvor Brøndbyfolkene kunne boltre sig, men stadig manglede den sidste skarphed. Der var store tilbud til begge hold, især Baggers hovedstød fra fri position burde have resulteret i scoring. Ligesom man havde belavet sig på på 1-0 lagde Mattias Jonson i overtiden bolden ind i feltet fra venstre hvorefter Madsen headede mod mål hvor Junior måtte tage hånden til hjælp for at stoppe bolden. Klart straffe til Brøndby og udvisning af Junior. Krister Nordin sendte usvigelig sikkert bolden i mål fra pletten og sørgede derved for slutresultatet 1-1.

Peter Madsen tror på avancement i UEFA Cup'en:

- I anden halvleg spillede vi lige op med Parma og vi skal nok gøre arbejdet færdigt på hjemmebane. Parma får et chok når de kommer til Brøndby den 6. december. Selvom vi spillede en god anden halvleg er vi langt bedre på hjemmebane. Jeg håber på at vi kan få det til at køre som mod Varteks.

Mogens Krogh måtte allerede efter 30 sekunders spil hente bolden ud af målet.

- Bolden bliver rettet af i forsvaret men mens den er på vej mod målet er jeg sikker at at kunne nå den, men det virkede som om den fik mere fart efter at have sjuttet i den våde græs. Det var den værst tænkelige start, lige før vi gik på banen havde vi hidset hinanden op men et så hurtigt mål imod os lukkede luften ud af os i en periode. Der gik nok 20-25 minutters tid før vi havde rystet den af os og i den periode fik Parma for meget plads foran vort felt hvor de skabte en del farlige tilbud. Men vi arbejdede os stille og roligt ind i kampen igen og var bedst i anden halvleg.

Parmas træner Passarella var ikke tilfreds med resultatet men konstaterede tørt:

- Vi betalte prisen for ikke at udnytte vore store tilbud, i stedet gik det som det tit går, modstanderen scorer i den anden ende.