Gazzettaen om aftenens kamp

22.11.2001 00:00

Ifølge italiens store sportsavis La Gazzetta dello Sport, tager Parmas træner Daniel Passarella ikke let på opgaven mod Brøndby men virker dog ret sikker på et godt resultat. Passarella udtaler:

- Vi skal mønstre samme indstilling og spil som mod Juventus i søndags. Vi spillede som et hold, en enhed. Samtidig er vi på rette spor spillemæssigt så aftenes kamp mod danske Brøndby er en god lejlighed for os at demonstrere vores virkelige kapacitet overfor fodboldverdenen. Vi har respekt for Brøndby og deres resultater i den hjemlige liga men deres fysisk stærke spillere virker lidt langsomme. Kan vore hurtige angribere komme ned bag deres forsvarskæde har vi en god chance for en sejr.

Mens det virker som om at træner Passarella har respekt for Brøndby, skinner det ikke ligefrem igennem at det samme er tilfældet for pressen. Det virker som om at opfattelsen er at Brøndby bare er en mindre forhindring på vejen mod fordums storhed. Parma et af 6 hold som i daglig tale benævnes de 6 søstre hvor de øvrige hold er Juventus, Inter, Milan, Romas og Lazio. Disse hold forventes at være med hvor det sker både nationalt og internationalt. Fejltagelser i form at f.eks. et dårligt resultat mod upåagtede Brøndby fra lille Danmark accepteres under ingen omstændigheder, så hvis Brøndby går til stålet fra start og formår at ryste Parma, er det meget sandsynligt at hjemmeholdet får publikum på nakken og bliver nervøse. Det bliver svært men ikke umuligt.

Rejsegalleriets mand i Italien, Niels Hjørting-Hansen, oversætter for brondby.com