Derfor!

27.11.2001 00:00

Brøndby IF vil gerne henlede opmærksomheden på at det ikke alene er økonomi der er afgørende for en beslutning om opsætning af sæder på nedre Faxe, men også er et rent praktisk problem.

Sæderne er ikke i Danmark og skal således transporteres hertil fra udlandet. Udover dette skal de også monteres hvilket tager tid, og de skal selvsagt også være nede igen til kampen om søndagen mod FCK hvilket ligeledes vil tage tid.

En anden ting er at i skrivende stund er der endnu ikke udsolgt, og dette betyder at vi endnu ikke har afvist nogen der måtte ønske at se kampen live kl. 17.30. En sidste ting vi godt vil bede om forståelse for er det praktiske problem der ville være i at sælge nedre Faxe nu, hvor en stor del af den faste skare har købt på øvre Faxe.

Under alle omstændigheder vil vi ikke kunne skaffe plads til de normale 5.500 stk. som der kan være i hverdagen!'

Det er dog efter store vanskeligheder lykkedes os at skaffe sæder nok til at montere række nummer 34, dvs allerbagerste række. Her er der i skrivende stund klokken 15:00 cirka 150 pladser tilbage som er til salg i BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion.

Dette er blot nogen af de problemer vi slås med.