Da Brøndby Stadion faldt

25.11.2001 00:00

- Det gør sg'u ondt det her. Vi skulle i dag bevise at vi kunne håndtere både at have succes i ligaen og i UEFA Cup'en, men det kan vi åbenbart ikke endnu. Sådan vurderede Søren Krogh indsatsen efter 0-1 nederlaget til Silkeborg. Og det er vel en meget dækkende beskrivelse af hvad de godt 15.000 tilskuere i dag oplevede på Brøndby Stadion.

Kampens enlige scoring faldt i første halvleg efter et Silkeborg-hjørnespark, og det var sådan set det eneste højdepunkt, omend negative, der er værd at omtale fra de første 45 minutter.

- Vi spiller meget dårligt i første halvleg og demonstrerer en tydelig mangel på energi efter den flotte indsats mod Parma i torsdags. Vi skaber næsten ingenting, men Silkeborg skaber mindre, så reelt havde vi vel chancerne til at vinde, men hverken Ruben Bagger eller Peter Madsen levede op til deres vanlige skarphed, lyder cheftræner Hareides vurdering.

Der var dog et enkelt lyspunkt, og det var Kenneth Larsens indsats på pladsen som venstre back - en opgave han ifølge Åge løste ganske godt.

Anfører Mogens Krogh lagde vægt på at Brøndby-spillerne rent faktisk havde overtaget i det meste af kampen, men han var samtidigt også den mest barske i sin kritik:

- Vi kan sagtens finde en masse undskyldninger for det der skete i dag, men det kan vi bare ikke bruge til noget som helst. Om manglen på energi i dag stammer fra Parma-kampen, er ligegyldigt. Nu skal vi videre, og det skal ske gennem hårdt arbejde.

Der er træning i morgen kl. 10!

Kampforløb: Brøndby IF - Silkeborg IF