- Brøndby er de bedste man kan møde

03.11.2001 00:00

Søndagens modstander, Vejle, startede sæsonen med at hente overraskende mange point. Senere løb klubben imidlertid ind i en pointmæssig krise. I den seneste kamp blev det dog til en imponerende sejr hjemme på 4-2 mod AaB, og Vejles træner, Keld Bordinggaard, kan godt gå med til at kalde sejren et resultatmæssigt vendepunkt:

- Man kan godt kalde sejren mod AaB et resultatmæssigt vendepunkt; men jeg synes ikke, at kampen var et spillemæssigt vendepunkt. Jeg synes hele tiden, at vi har præsteret godt, og jeg synes ikke, at der var den store forskel i forhold til vores egne kampe. I pressen bliver det let sort/hvidt, og jeg synes vi har spillet godt, selvom vi ikke har hentet så mange point.

Senest Brøndby og Vejle mødtes, vandt Brøndby 2-1 i en kamp, hvor Brøndby nød godt af et par koks i Vejles bagerste rækker. Keld Bordinggaard synes da også, at hans mandskab havde fortjent en bedre skæbne i den kamp.

- Jeg synes næsten, at vi scorede Brøndbys mål for dem i den kamp. Det var ærgerligt, for jeg synes, at vi havde fortjent at få point i den kamp. Kampen var dog en dejlig oplevelse for os, og spillerne glæder sig til at komme til Brøndby Stadion igen. Jeg tror, at rammerne på Brøndby Stadion bringer det bedste frem i os.

Keld Bordinggaard har heller ingen intentioner om at komme til Brøndby Stadion på søndag for at fedtspille.

- Vi har tænkt os at tage kampen op. Vi vil spille vores eget spil fra start. Det er den eneste måde, vi kan vinde kampe på, så jeg tror det bliver en lige kamp. Vi har ikke haft de store problemer med at finde vores eget spil. Så jeg tror, at vi i perioder kan blive spilstyrende, og så får vi at se, om det rækker. Brøndby er de bedste, man kan møde i Danmark netop nu, så det bliver en stor udfordring for os.

Søndag kl. 15 på Brøndby Stadion: Brøndby IF - Vejle Boldklub