Billetsalget til Nedre Faxe starter 30.11. kl 10

29.11.2001 00:00

Der har været forrygende gang i billetsalget til Parmakampen de sidste 2-3 dage. Det gik lidt hurtigere end sidste uges billetsalg indikerede. Det er fantastisk positivt. I går måtte vi så melde udsolgt til Parma kampen. Siden har der været hektisk aktivitet for at få helt klart overblik over om vi fortsat kunne disponere over alle de 2300 sæder vi havde forhåndsreserveret i begyndelsen af november. Udmelding herom, måtte vente til vi vidste, at alle sæder fortsat kunne skaffes til veje.

Men nu er alt på plads.

Billetsalget af 2300 sæder til Nedre Faxe starter i morgen fredag kl 10.00 i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion og i Centerkiosken i GildhøjCentret. Der vil ligeledes kunne købes billet on line. Sidstnævnte salg omfatter maximalt 500 billetter, der vil blive solgt efter 'først til mølle' princippet.

Vi gør opmærksom på, at sæderne på Nedre Faxe vil være unummererede.

Tilskuere, der har købt billet til andre pladser på stadion vil få mulighed for at ombytte disse til pladser på nedre Faxe. Ombytningen vil kunne kunne ske i de to ovennævcnte billetsalgssteder.Læs nærmere herom andets steds påBrondby.com.

Bemærk venligst, at GildhøjCenter kiosk har åbent dagligt til kl 21.00 og desuden lørdag og søndag til kl 18.00.

Vi håber, at mange vil være klar til at indtage Faxe tribunen, så vi får den optimale stemning til kampen mod Parma.