Ædegildet i billeder

05.11.2001 00:00

Brøndby-spillerne demonstrede i går deres professionelle indstilling. 5-0 sejren over NK Varteks i torsdagens UEFA Cup-kamp var ikke nok til at mætte deres munde. Og Vejle Boldklub blev derfor ædt mere eller mindre råt.

6-1 stod der på storskærmen mens de 13.811 tilskuere forlod Brøndby Stadion efter en spillemsæssig udklassering af Keld Bordinggaards unge Vejle-trup. Mattias Jonson åbnede målfesten og scorede dermed sit fjerde mål i to kampe. Ruben Bagger fulgte trop med to scoringer inden dommer Emil Laursen fløjtede til pause. Nicolai Jørgensen reducerede i 2. halvleg for Vejle - deres vel eneste chance i kampen.

Ruben Bagger udfordrer.

Magnus Svensson nettede for første gang i liga-sammenhæng for Brøndby IF. Det var til 4-1. Rafael Niznik demonstrede med sit mål til 5-1 direkte på frispark hvor farlig han er på dødbolde. Sidste scoring blev signeret af Peter Madsen.