Vi skal spille vores spil

30.03.2001 00:00

Vi skal spille vores eget spil. Det er hovedbudskabet fra cheftræner Åge Hareide her kort før storkampen mod F.C. København.

- Der er ingen grund til at foretage grundlæggende forandringer i vores opstilling, men da både Kenneth Rasmussen og Allan Olesen nu er skadesfri, er truppen næsten lige så stærk som før skaderne satte ind.

Om selve søndagens kamp lyder det:

- Jeg forventer at det bliver en tæt og hårdtspillet kamp hvor liga-tabellen betyder mindre end ved et 'almindeligt' opgør. Desuden bliver det en kamp med et internationalt præg.

Atmosfæren spiller en afgørende rolle:

- Det bliver helt fantastisk hvis vi kommer til at spille på et udsolgt Brøndby Stadion. Vi oplevede det mod AB sidste år, og vi så hvilken effekt det havde på spillerne. Vi har desuden et psykologisk overtag i forhold til FCK, da vi jo med en 2-0 sejr slog dem ud af pokalturneringen i efteråret. Og det skal vi selvfølgelig udnytte.

Det oplagte spørgsmål er selvfølgelig hvad det vil betyde for FCK at Ståle Solbakken ikke er med på banen på Brøndby Stadion:

- Det så ikke sådan ud i deres hjemmesejr over OB, men i de kommende kampe tror jeg at FCK vil mærke at en af Danmarks bedste midtbanespillere ikke er på holdet. Om det sker netop mod os, er svært at sige, for den kamp betyder så uendeligt meget mere end tre point.

Noget begge holds spillere er bevidste om.