Tilbageblik

13.03.2001 00:00

Med skuffelsen over hjemmebanederlaget til OB i forårets premierekamp i Faxe Kondi Ligaen lidt på afstand er cheftræner Åge Hareide klar med sin analyse af hvorfor kampen fik et andet resultat end forventet.

- Vi spiller i bund og grund en udmærket kamp. Især fungerer spillet godt i anden halvleg og giver os de mange af de chancer vi burde have udnyttet. Desværre kan man ikke gardere sig mod de personlige fejl der i sidste ende gav OB sejren, for det var personlige fejl i både angrebet og forsvaret der kostede os sejren.

Det er umuligt at undgå de personlige fejl, erkender cheftræneren blankt, men man kan forsøge at forebygge dem gennem træning. Og det er netop det der sættes fokus på her forud for næste rundes kamp på udebane mod Viborg FF.

Brøndby-mandskabet har ikke de bedste erfaringer med at spille i Viborg, og Viborg FF besejrede i seneste runde Herfølge med tre mål, men det fokuserer Åge ikke på i træningen forud for kampen.

- Det der er vigtigt, er den kamp vi spiller på søndag. Ikke hvordan det er gået os i tidligere opgør mod Viborg på udebane. Vi skal ikke tænke i problemer, for det vil påvirke vores spil i den forkerte retning. Alle kampe er vanskelige på den ene eller anden måde, men målet må altid være at de skal vindes, ræsonnerer Åge og fortsætter:

- Mod Viborg skal vi lukke helt af i forsvaret. Vi skal holde nullet, og så skal vi nok få scoret. Det er jeg ikke i tvivl om.

Et tilbageblik på efteråret: Mod OB blev chancerne ikke omsat til mål, og vi tabte. Mod Silkeborg i efteråret var det omvendt. Der scorede spillerne på mange, men ikke alle af chancerne og vandt kampen 7-1. Så irriterende omskiftelig er fodbold nu en gang.