Kim Poulsen: Ingen chancer til Brøndby!

16.03.2001 00:00

Viborg fik en resultatmæssigt god start på forårssæsonen med en hjemmesejr på 3-0 over Herfølge, så det var en ganske optimistisk træner for Viborg, Kim Poulsen, vi talte med inden sødagens dyst mellem Viborg og Brøndby på Viborg Stadion.

- Jeg er i hvert fald godt tilfreds med indstillingen mod Herfølge, vi fightede godt; men præcisionen og rytmen skal stadig forbedres. Man skal også se på udgangspunktet, der er, at vi ikke har spillet en turneringskamp i 3 måneder og de vanskelige baneforhold med en meget blød bane; men det er et spørgsmål om professionalisme at kunne indrette sig efter forholdene.

Kim Poulsen ser spændt frem til kampen mod Brøndby:

- Det er en topkamp, og jeg forventer, at den bliver intens og spændende. Her i de første par kampe gælder det for alle holdene om at finde den endelige spillerytme, der stadig mangler. Det bliver nok først og fremmest en intens kamp. Det gælder for os om at forme kampen efter vores præmisser. Brøndby har en meget stærk offensiv og er også det mest scorende hold, så vi skal holde Brøndby fra at få chancer, og så tror jeg godt, at vi selv kan tilspille os de nødvendige chancer.