Dagens træning på Brøndby Stadion

02.03.2001 00:00

På grund af vintervejret var dagens træning lagt til den opvarmede bane på Stadion. Banen var fin og spillertruppen i strålende humør, selvom det var ganske koldt. En del spillere var formummet bag tophuer og selv Anders Rasmuussen, der helst spiller i korte bukser var trukket i de lange træningsbukser.

Per Nielsen og Kim Daugaard gennemførte træningen uden problemer. Sidstnævnte virkede ualmindelig veloplagt.

Peter Graulund var godt tilfreds efter træningen: 'Jeg mærkede næsten ingen ting til lysken' var den glade melding.

Krister Nordin er stadig øm på det ene knæ, og da han alligevel ikke spiller næste uge lod vi ham stå over i dagens træning. Det samme valgte vi at gøre med Auri, der har lidt stramning af muskulaturen i den ene lyske.

Mattias Jonson har stadig gener efter den skade han pådrog sig i en landskamp for Sverige i Thailand. Mattias er en sejg gut, så naturligvis gennemførte han dagens træning. for en sikkerheds skyld har vi idag fået taget et rtg billede, der bekræftede, at der ikke er brækkede ribben. Mattias er derfor meldt klar til søndagens kamp.

Thomas Lindrup og Magnus Svensson ligger fortsat hjemme med virusinfektion, men vi håber, at begge er klar til at træne igen på mandag.

Ruben Bagger er klar til at træne i morgen efter den blokade han fik tidligt på ugen. Alligevel glædede han sig som resten at truppen, da Åge Hareide dekreterede fridag lørdag.