Brøndby IF - Viking FK 1-1

04.03.2001 00:00

Dagens opgør på Brøndby Stadion blev en kamp på det jævne. Viking startede begge halvlege bedst og skabte en del inden Brøndby kom i gang, men derefter tog Brøndby stille og roligt over og spillede til tider udmærket kombinationsspil ude på banen men i gennembrudsspillet kneb det lidt grundet nordmændenes gode fysik. Resultat 1-1 kan der ikke indvendes noget imod, men begge hold kunne have afgjort i slutfasen, specielt Madsens forsøg 12 minutter før tid burde have resulteret i scoring.

Efter 81 minutter 1-1

Brøndby skifter ud, Allan Olesen ud, Kenneth Larsen ind

Efter 78 minutter 1-1

Brøndby kombinerer godt i højresiden, Daugaard sendes til baglinien og smækker bolden ind i feltet hvor Madsen i helt fri position sender bolden over mål

Efter 75 minutter 1-1

Brøndby IF skifter ud. Dan Anton ud, Krister Nordin ind

Efter 70 minutter 1-1

Søren Krogh får fyret af efter godt hurtigt Brøndbyopspil men Vikings målmand klarer

Efter 64 minutter 1-1

Daugaard hamrer frispark fra 20 meter direkte i mål uden chance for Vikings målmand. Frisparket var begået mod Barro.

Efter 57 minutter 0-1

Viking er tæt på endnu en scoring efter hjørnespark, men bolden stryger lige forbi sammenføjningen

Efter 51 minutter 0-1

Allan Ravn må redde på stregen efter at Mogens har pareret en norsk friløber. I det efterfølgende angreb tøver Barro og Daugaard istedet for at fyre af på oplagte chancer.

Anden halvleg er i gang 0-1

Brøndby har skiftet Barro ind i stedet for Graulund og kenneth Rasmussen ind istedet for Per Nielsen

Pause 0-1

Vikings pauseføring ervel i orden i kraft af deres gode og farlige kontraløb, men Brøndby er efterhånden kommet godt igang og er spilstyrende selvom det ikke bliver til mange åbne chancer.

Efter 37 minutter 0-1

Brøndby kombinerer fornuftigt op ad banen men det kniber med at komme forbi det stærke Viking-forsvar og til åbne chancer

Efter 29 minutter 0-1

Brøndby IF skifter ud, Mikkel Jensen ud, Anders Rasmussen ind

Efter 26 minutter 0-1

Søren Krogh har fået en fornuftig start på kampen. Han udfordrer konstant og har for det meste held med det.

Efter 20 minutter 0-1

Efter et hurtigt opløb spilles en Vikingspiller fri i højre side, sender bolden ind foran hvor en medspiller har let ved at score fra tæt hold.

Efter 17 minutter 0-0

Madsen er tæt på at bringe Brøndby foran da han helflugter et indlæg fra Søren Krogh tæt over mål

Efter 14 minutter 0-0

Efterhånden har Brøndby fået bedre fat og spiller indimellem bolden godt rundt, mens Viking er farlige på hurtige opløb.

Efter 7 minutter 0-0

Begge hold er startet friskt men det kniber lidt med at ramme en medspiller

Kampen er i gang

Viking åbner med stor chance, men Mogens parerer flot og returen sendes over mål

Klokken 15:00 spiller Brøndby IF den sidste træningskamp inden turneringen starter med opgøret mod OB søndag 11/3. Dagens modstander er Viking FK fra den norske tippeliga som har den tidligere Lyngby-træner Benny Lennartsson som ansvarlig for holdet.