Alle mand klar

30.03.2001 00:00

Det er længe siden skadessituationen har været så god som netop op til søndagens kamp mod FCK.

Status med spillerne, der har spillet landskampe er følgende:

Auri Skarbalius kom glad hjem efter at have været med til at skaffe Litauen point mod Ungarn. Fuldstændig frisk uden skader.

Magnus Svensson blev skadet i træningen til landskampene for Sverige. Er blevet behandlet i Brøndby og er helt klar til kampen på søndag. Hatten af for det svenske fodboldforbund, der valgte at sende Magnus hjem til behandling fremfor, at holde ham. Han kunne muligvis have spillet landskamp allerede i onsdags.

Mattias Jonson også helt frisk. Lagde op til et af de svenske mål i landskampen.

Oumar Barro er også tilbage fra landskampe. Bortset fra, at han synes, vi har det koldt for tiden i Danmark, så er har helt klar til kampen.

Dan Anton Johansen fik en advarsel i første U 21 kampen var spærret i den næste og kom derfor tidligt hjem fra Pragh til træningen. Helt frisk og klar.

er Ankergren har været med U21 holdet og er helt klar. Åge vælger mellem Kim Drejs og er til reservemålmandsposten.

Om den øvrige del af truppen: Kim Daugaard har været syg med feber først på ugen, men er nogenlunde ovre det. Fortsat lidt træt, men vi regner med, at det er helt ovre på søndag.

Mikkel Jensen har stadig lidt stramning i ene lyske, men venter at kunne melde sig helt klar.

Kenneth Rasmussen,Peter Graulund er ligeledes helt ovre deres skader.

De eneste i truppen, der ikke er spilleklar er Peter Foldgast og Peter Madsen - og vores målmandstræner Jørgen Henriksen ligger med høj feber oven på landskampene, så han får ikke lov til at komme i nærheden af spillerne før han er helt rask..