Åges forventninger

09.03.2001 00:00

Forventningerne til kampen mod OB har ikke ændret sig. Sæsonpremieren skal vindes. Dét ændrer skadessituationen ikke ved.

- Jeg ved at spillerne er topmotiverede til kampen mod OB. Det er første kamp i lang tid, og det er nu at kampen om mesterskabet for alvor går i gang. Derfor tvivler jeg heller ikke på at spillerne vil leve op til forventningerne, lyder det optimistisk fra cheftræner Åge Hareide.

Om selve kampen lyder det:

- Det bliver en utrolig intens affære. OB ligger før kampen i dag i midten af Ligaen, men med tre point mod os vil de hurtigt nærmere sig toppen. Husk på at der kun er seks point der skiller første-og sjetteplads. Der skal altså ikke begås mange fejl før man havner i det brede midterfelt.

Ugens træning har især koncentreret sig om at få pudset pasningsspillet af, således at angriberne i front kan 'få noget at arbejde med.' Herudover har uvisheden om hvor stor en del af fire-back-kæden der ville stå klar mod OB, præget forbederelserne. Her er alternative løsninger blevet afprøvet. Det ser dog ud til at det meste af forsvaret er klart til at løbe på banen på søndag.Denne uge har budt på mange udfordringer, men som Åge siger:

- Jeg er sikker på at det hold vi stiller med søndag, er klar til at møde OB. Vi går efter sejren.