Stampe: Jeg forventer en sejr

10.05.2001 00:00

I de seneste år har der i AGF været en stor turbulens med bl.a. hyppige udskiftninger på trænerposten, og i vinterpausen fik AGF endnu engang en ny træner, da John Stampe overtog cheftrænerposten fra Ove Christensen. John Stampes første store opgave var at redde AGF fra nedrykning, og han fortæller, at der især er blevet fokuseret på den psykiske side af sagen:

- Vi har arbejdet enormt meget at opbygge en større selvtillid. Vi skal turde at spille fodbold, også mod hold, der på papiret er bedre end os. Det gælder også om at turde spille færdig i offensiven, hvor AGF tidligere nogle gange har spillet både med livrem og seler.

John Stampes mission ser ud til at lykkes. Senest vandt AGF hjemme over FC Midtjylland en sejr, der også passede i Brøndbys kram. De gode resultater og den stadig større pointmæssige afstand til nedrykningsstregen betyder dog ikke, at AGF vil spille anderledes.

- Nej, vi vil ikke ændre på vores indgang til kampene nu. Måske kan vi begynde at ændre om 2-3 kampe, så vi går i gang med forberedelserne til næste sæson. Så kan det godt være, at jeg giver nogle andre spillere chancen, så vi står med en bredere trup i næste sæson.

Søndagens kamp mod Brøndby skaber heller ikke slinger i valsen hos John Stampe.

- Jeg forventer, at vi vinder. Vi kommer i hvert fald for at vinde. Det kan godt være, at Brøndby får bolden mest; men det er ikke sikkert. Forløbet af kampen kommer også an på, hvad Brøndby har tænkt sig at gøre. De vil sikkert forsøge at presse os. Alle kampe i Superligaen er vanskelige; men Brøndby er ekstra vanskelige, fordi de lægger så stort et pres; men de er da til at slå, som vi har vist tidligere på sæsonen.