Slut!

21.05.2001 00:00

Det er slut. Der bliver ikke noget Danmarksmesterskab til Brøndby IF i år. Der kan selvfølgelig tales om en teoretisk chance for at F.C. København formøbler sit fire points forspring med tre spillerunder tilbage, men det er svært at bevare optimismen.

- Vi må erkende at det nu drejer sig om at holde fast i Europa Cup-pladsen, så den ikke også glider os af hænde. Vi skal kæmpe for at samle nok point til at holde FC Midtjylland bag os. Det er realiteterne.

Ordene er Brøndby-direktør Per Bjerregaards. Scenen er gangen der leder ind til Brøndby-omklædningen. Tiden er minutterne efter nederlaget. Og skuffelse er et intetsigende ord.

- Bare vi var blevet spillet ud af banen, så havde det i det mindste været til at bære. I stedet for sidder vi på spillet gennem to halvlege, får rent faktisk spillet til at fungere ganske pænt og skaber chancer. Alligevel taber vi til et hold der knapt nok har to chancer. Det er det værste jeg har været ude for.

Sådan karakteriserer Brøndbys Thomas Lindrup nederlaget til Lyngby, men i samme åndedrag ser han fremad:

- Vi må og skal komme os over skuffelsen. Vi skal videre! Verden er ikke gået under - i hvert fald ikke helt. Eller som Brøndbys Søren Krogh formulerer det:

- Vi vinder og taber sammen. Det er altid udgangspunktet og altid det vi skal bygge videre på.

Læs om kampens forløb her