Ove Christensen: Et brag af en kamp!

17.05.2001 00:00

AB er vel det hold, der har stået for sæsonens største negative overraskelse i Faxe Kondi Ligaen. AB var tippet til at blive tophold; men sådan er det ikke gået, og nu kæmper klubben i stedet en hård kamp for at undgå nedrykning. De skuffende resultater betød, at cheftrænerposten i AB i vinterpausen blev overtaget af Ove Christensen, og han forklarer, at han bl.a. har fokuseret på holdets organisation:

- Jeg har egentlig fokuseret hele vejen rundt; men det, der er lykkedes bedst, er at få organisationen op at stå, også den offensive organisation. Det har godt nok ikke udmøntet sig i så mange mål endnu; men vi er nået et godt stykke vej.

Selvom AB ikke har taget afgørende afstand fra nedrykningsstregen, er Ove Christensen godt tilfreds.

- Jeg er meget, meget tilfreds med spillet og spillerne, selvom jeg gerne havde set, at resultaterne havde været bedre. Vi har spillet for mange kampe uafgjort og vundet for få; men vi har trods alt kun tabt 2 kampe her i foråret.

Ove Christensens mandskaber plejer at have et ganske godt tag på Brøndby, og Ove Christensen har da heller ikke overdreven respekt for Brøndby før torsdagens opgør.

- Jeg vurderer, at AB og Brøndby er meget jævnbyrdige. Jeg ved godt, at klubberne ligger i hver sin ende af tabellen; men jeg mener, at vi har et lige så godt hold som Brøndby. Så jeg forventer, at det bliver et brag af en kamp, hvor dagsformen bliver afgørende.