Mens de andre holder fri

30.05.2001 00:00

Nogle har fri. Andre må arbejde. Sådan er situationen rent faktisk også for fodboldspillere. Onsdag er Brøndby-spillernes fridag eller sagt på en anden måde: Det en dag uden organiseret træning hvor spillerne har mulighed for træne indviduelt. Den mulighed var Brøndbys skadede angriber, Peter Foldgast, i dag ene om at udnytte. I hvert indendøre.

- Det går perfekt med genoptræningen, lydet det fra den ensomt arbejdende Foldgast der fortsætter:

- Hvis jeg arbejder hårdt ferien igennem, kan jeg være med når de andre spillere begynder forbederelserne til den nye sæson. Det er i hvert fald udmeldingen fra min psysioterapeut på Gildhøj Klinikken. Så den står på hårdt arbejde hele ferien. Også i de to uger hvor vi normalt har fri.

Ferien regner Peter med at tilbringe i Ægypten. Det bliver dog ikke kun mumier og pyramider der kommer til at stå på Peter og kærestens program. Også hotellets styrketræningsfaciliteter får en fast plads i dagsprogrammet.

- Jeg har valgt netop det hotel for at kunne holde træningen vedlige, for det er utrolig vigtigt at jeg er klar til følge truppens træning hvis jeg skal være klar til at spille fra første kamp. Efter lang tids skade skal jeg genopfriske samspillet med de andre spillere, lære holdets rytme at kende så at sige.

Om det store slag i Parken i næste uge: Slaget om mesterskabet, er Peter afklaret:

- Jeg tror vi vinder. Stemningen i truppen en utrolig god. Jeg tror på guldet.

Frem og tilbage. Og frem og tilbage...

Torturinstrumenterne er mange...