Godt spillermøde

24.05.2001 00:00

Skuffelsen stod manet i ansigterne på alle, da der tirsdag blev afholdt spiller-møde.Gårsdagens skuffelse blev gennemdrøftet meget grundigt. Spillet, taktikken, spillesystemet, kommunikationen på banen, udskiftningerne o.s.v. Alt blev endevendt, så vi kunne starte på en frisk med træningen til den kommende kamp mod Silkeborg. Enighed om, at vi alle er ramt på den professionelle stolthed. Det vi har budt vore fan's, har ikke været godt nok. Der var ingen dødssyge undskyldninger.Vi må arbejde os ud af det sammen.

Efterfølgende træning i dejligt vejr. Stemningennaturligt noget trykket. Selvfølgelig en del medier til stede. Krise kalder altid journalister til. Der kan være selvfølgelig gode historier at få fat på. Spørgsmålene er i de situationer altid de samme: Skal I have spillerforstærkninger ? Bliver træneren fyret ? Hvad gør I nu ?o.s.v.

Allerede ved træningen onsdag var der gode takter og humør under træningen. Der ses nu frem mod søndagens kamp mod Silkeborg. Vi kan glæde os over, at Krister Nordin og Peter Graulund er tilbage i truppen.

Torsdag er fridag for spillerne. Fredag og lørdag trænes der igen kl 10.