Frank Andersen: Vi spiller altid underholdende

03.05.2001 00:00

De to første kampe mellem Brøndby IF og HFK Sønderjylland i denne sæson er begge endt med komfortable sejre til Brøndby. De to første kampe er imidlertid spillet i Brøndby, mens søndagens opgør spilles i Haderslev. HFK Sønderjyllands træner, Frank Andersen, regner da også med, at det bliver en anden kamp denne gang:

- Umiddelbart vil jeg mene, at det gør en forskel, at vi er på hjemmebane denne gang. Med undtagelse af en kamp mod Viborg, som vi tabte 0-4, har vi stort set spillet lige op med alle på hjemmebane. Vi har også spillet godt i de seneste hjemmekampe. FCK slap heldigt med en sejr, og AaB var heldige med at få uafgjort. Det har også betydning, at vores bane er langt mindre end banen i Brøndby. Desuden har vi brugt de 3 måneder i vinterpausen på at indhente det fysiske, som vi ikke kunne i sommerpausen, fordi vi kun havde 3 uger til at forberede os til Superligaen. Jeg mener, at vi har forbedret os i vinterpausen, og i de 7 kampe, vi har spillet i foråret, har vi kun spillet 2 dårlige halvlege.

Frank Andersen har allerede set i øjnene, at HFK Sønderjylland rykker ned, og derfor er forberedelserne til næste sæson allerede gået i gang.

- Vi er gået i gang med at forberede os på at spille i Faxe Kondi Divisionen i næste sæson, så vi er gået over til at lave en slags vintertræning med meget individuel træning, som man ellers normalt gør i vinterpausen. Det betyder dog ikke, at vi er ligeglade med kampene. I vores seneste kamp var i af omstændighederne tvunget til at benytte unge spiller på 18, 19 og 20 år; men vi prøver at få så meget som muligt ud af kampene. Erfaring fra den bedste række får man kun ved at spille i den bedste række.

Søndagens kamp mellem HFK Sønderjylland og Brøndby IF i Haderslev ser Frank Andersen meget frem til på hele Sønderjyllands vegne.

- Det kan godt være, at det lyder lidt romantisk; men vi spiller næsten altid underholdende kampe, og vi vil heller ikke fedtspille mod Brøndby. For hele landsdelen Sønderjylland er det stort, at Brøndby kommer på besøg. Jeg vil garantere, at det bliver et brag af en kamp, og vi har muligheden for at drille Brøndby.