DS vandt

27.05.2001 00:00

DS-holdet,der i foråret har været hårdt ramt af de mange skader i Prof.truppen sikrede sig i går 3 vigtige point efter 3-1 sejr over Tårnby i bestræbelserne på at sikre sig en plads i den bedste trediedel af rækken.

Allerede efter 13 minutter kom Brøndby i mindretal, da Thomas Jensen korrekt blev udvist for at sparke ud efter en modspiller. Stillingen ved pausen var 0-0 efter Brøndby dominans. er 'Mini' Jensen måtte tidligt i kampen udgå med en skade. Michael Ribers måtte forlade banen i pausen, men alligevel fortsatte det unge Brøndby-hold med Kenneth Larsen som glimrende spilfordeler og arbejdskraft på midtbanen med at dominere spillet trods 10 mod 11. Brian Bække sendte Oumar Barro afsted med en stikning. I den situation er der ikke mange, der følger Barro. Sikker scoring til 1-0.

Kort efter var Tårnby så presset, at en forsvarsspiller dirigerede bolden i eget net efter hjørnespark. Tårnby fik reduceret kort efter på et godt mål , men indskiftede Jannik Larsen afgjorde sagen, da han scorede efter et nyt hjørnespark. Sejren var fortjent ,men burde have været større. Bl.a burde Brian Bække have scoret mindst et par mål.