Det værste nogensinde!

22.05.2001 00:00

- Det der skete i går aften, er fuldstændigt ubeskriveligt. Ordene kommer fra Brøndbys Søren Krogh og de er ikke ment positivt.

- Det er det værste jeg nogensinde har været med til. Det er simpelt hen en katastrofe. Vi spiller mod et hold der i løbet af hele kampen har en halv chance, og alligevel scorer de to mål på tilfældigheder og personlige fejl.

Især personlige fejl har været Brøndby IF's achilleshæl gennem hele forårssæsonen. Alt for ofte er holdet kommet bagud fordi en markering har været for løs, eller modstanderne er blevet sat i gang af en deciceret fejlaflevering. Viljen til at rette fejlene og til at kæmpe for hinanden har bestemt været til stede,hvilket blandt 2. halvleg mod AB i torsdags demonstrerede, men mandag aften var alt ved det gamle igen.

-Vi leverede ikke varen i går - vi tabte - og derfor var også OK at vi blev pebet bort fra banen. Det er vilkårene.Selvfølgelig kan vi ikke vinde alle kampe 4-0 og spille champagnefodbold, men en sejr over Lyngby var det mindste man kunne forvente. Det levede vi ganske enkelt ikke op til, men det skal gøre i de sidste tre kampe.Vi skal løfte os ud af skuffelsen, lyder det fra en nøgtern Søren Krogh.