Daugaard gør fremskridt

04.05.2001 00:00

Mens de fleste andre Brøndby-spillere begav af sted til dagens træningssession, holdt Kim Daugaard sig indendøre. Den forstrækning han pådrog sig i søndagens kamp mod FC Midjylland volder ham stadig problemer.

- Jeg kan mærke at det går fremad, men det tager lidt længere at blive klar end jeg regnede med. Jeg bliver helt sikkert ikke klar til kampen på søndag i Haderslev. Jeg regner dog med at kunne træne med igen en gang midten i næste uge, lyder det fra Kim, der fortsætter:

- Det er nødvendigt ikke at forcere genoptræningen, da skaden ellers let kan blive forværret, og det er det sidste jeg brug for lige nu, hvor den afgørende kamp om mesterskabet er i gang, vurderer midtbanespilleren mens løbebåndet sætter farter i vejret.

Dermed er Kim Daugaard først tilbage på Brøndbys midtbane til hjemmekampen mod AGF søndag den 13. maj. En kamp der mod sædvane spilles allerede klokken 15 - for første gang i længere tid uden tv-dækning. Der er derfor god grund til at følge Live-opdateringen her på brondby.com hvis du ikke kan komme på stadion og bakke holdet op.

Se Kim Daugaards SpillerProfil her