Benny J: Intenst og hårdt

26.05.2001 00:00

I søndags tabte Silkeborg et vigtigt skridt i mesterskabskampen ved at tabe 1-2 hjemme mod AB; men allerede torsdag fik Silkeborg en grusom revanche ved at besejre AB 4-1 i pokalfinalen. Denne sejr i pokalfinalen betyder, at Silkeborg allerede har sikret sig adgang til næste sæsons Europa Cup, og det, mener Silkeborgs træner, Benny Johansen, giver en ny dimension før de sidste kampe i Faxe Kondi Ligaen:

- Jeg håber, at pokalfinalen giver et rygstød i stedet for at blive en sovepude. Nu hvor pladsen i Europa Cuppen er sikret, kan vi satse for alvor i mesterskabskampen, og vores udgangspunkt for at hente FCK er bedre end Brøndbys, hvis FCK skulle snuble.

Silkeborgs to seneste opgør med AB har vist to forskellige sider af Silkeborgs hold, og Benny Johansen håber og tror, at indsatsen i pokalfinalen giver det bedste udtryk for Silkeborgs aktuelle styrke.

- Jeg håber da, at det er den seneste kamp, der er den mest sigende, det skulle det meget gerne være. Nu er det svært at sammenligne turneringen og pokalkampe. I den første af de to kampe mod AB, var det AB der var spilstyrende, mens det i pokalfinalen var vores midtbane, der trykkede og kørte AB ned; især i anden halvleg var vores midtbanespil meget flydende.

Søndag gælder det så opgøret mellem Silkeborg og Brøndby på Silkeborg Stadion, og Benny Johansen regner med, at kampen bliver intens og spændende.

- Begge hold har noget på spil, så jeg regner med, at det bliver et særdeles spændende topopgør. Begge hold bliver nødt til at satse, så jeg tror også, at det bliver særdeles tæt og en god fodboldkamp. Spillemæssigt bliver det nok en intens og hård fight. Jeg glæder mig til kampen, og jeg tror, at der kommer mange mennesker, og at der venter dem en god gang fodbold.