3 down, 15 to go

07.05.2001 00:00

Før søndagens kamp mod HFK Sønderjylland udtalte cheftræner Åge Hareide til flere medier at Brøndby skulle have 18 point i de sidste syv kamp for at vinde det danske mesterskab. Efter gårsdagens 4-0 sejr på Haderslev Stadion med 5.234 tilskuere på lægterne er holdet kommet et skridt videre. Nu mangler der 'kun' 15 point i de resterende seks kampe - det giver fem sejre og et nederlag (eller et opgør der ender uafgjort). Mere er der ifølge cheftræneren ikke råd til.

Kampen mod HFK bød på positiv og fremadrettet fodbold fra Brøndby IF's side - noget netop pressen netop har kristiseret Brøndby-holdet for at mangle i forårets kampe:

- Det er utrolig irriterende at høre den kritik. Især når der ikke er en eneste som har fremhævet hvor mange mål vi rent faktisk scorer. Vi har nu en målscore, der er positiv med 29 mål, var Hareides lettere arrige kommentar efter kampen.

Med den uafgjorte kamp mod FC Midtjylland sidste weekend mistede Brøndby IF chancen for selv at afgøre mesterskabet i forhold til netop midtjyderne, så det er nok en samlet spillertrup, trænerstab og ledelse i Brøndby IF der i aften sender en bøn til Smilets By - med håb om hjemmeholdet der tager det endelige skridt væk fra nedrykningsstregen ved at sende ulvene hjem til heden med et nederlag i bagagen.