Uafgjort i Sjørring

17.06.2001 00:00

I Sjørring i Nordjylland formåede et udvalgt hold fra Thy-området søndag at spille uafgjort mod Brøndby. Kampen, der var den fjerde og sidste i en kort sommerturné inden spillerne tager på ferie, endte 4-4 efter 2-2 ved pausen. Sjørring chokstartede ved at bringe sig foran 2-0 efter et kvarters spil men Fatih Kirik og Ruben Bagger bragte balance i regnskabet inden pausen. Efter pausen scorede Anders Rasmussen 2 gange og med en 4-2 føring i ryggen få minutter før tid så kampen ud til at være afgjort. Men Sjørring ville det anderledes. 3 minutter før fuld tid reducerede Sjørring til 4-3 og i overtiden fik de udlignet på straffespark. Ca. 1000 tilskuere overværede opgøret som blev spillet i strålende vejr.

Peter Madsen, Peter Foldgast og Martin Smith fik alle spilletid i dagens kamp. Peter Madsen blev skiftet ind i det 70. minut og 2 minutter senere kom både Peter Foldgast og Martin Smith på banen. Det lover godt for den kommende sæson.