Mads Jørgensen til Brøndby IF

07.06.2001 00:00

Brøndby IF har i dag taget det første skridt til at forstærke Liga-truppen før næste sæson fløjtes i gang. Det betyder at AGF's Mads Jørgensen i de kommende to år får hjemmebane på Brøndby Stadion.

- Med Mads' giftige indlæg og hurtige ryk fremad banen styrker vi vores offensive spil betragteligt. Vores angribere får mere at arbejde med, hvilket gerne skulle betyde endnu flere mål, udtaler Brøndby-direktør Per Bjerregaard om den nye spiller i trøje nummer 14.

Med Mads Jørgensen som ny i truppen og blandt andre Peter Madsen og Peter Foldgast som forventes klar til den nye sæson, styrker Brøndby IF sine muligheder for at spille en afgørende rolle i kampen om næste års Danmarksmesterskab og for at avancere i dette års Europa Cup.

Kort om Mads Jørgensen: Mads blev født den 10. februar 1979, han er i dag 182 cm høj og vejer 68 kilo. Udover AGF har han tidligere spillet i IF Midtdjurs. Sin Liga-debut fik han den 15. marts 1998 mod Vejle Boldklub. I denne sæson har Mads spillet 21 kampe for AGF og scoret tre mål.