Mads J: Brøndby en vinderklub!

07.06.2001 00:00

Knapt var blækket på kontrakten tørt før brondby.com kastede sig over Brøndby IF's seneste forstærkning af spillertruppen.

- Brøndby er en vinderklub! Der er medaljer hvert år. Så klart begrunder den nye Brøndby-spiller, Mads Jørgensen, sit valg af Brøndby IF som sin nye klub.

Dermed forlader Mads AGF hvor han har spillet sig siden 1990, og hvor han den 15. marts 1998 i sin debutkamp mod Vejle for første gang trådte ind i dansk topfodbold. Men efter et halvt liv i AGF har den 21-årige lillebror til Martin Jørgensen nu besluttet sig for at rykke videre.

Første interview i Brøndby-trøjen - til brondby.com

- Det er selvfølgelig vemodigt at forlade AGF efter 11 år. De har altid behandlet mig godt, men det bliver man nødt til at sætte sig udover hvis man som jeg har ambitioner om at komme til en europæisk klub, lyder det fra den nye midtbanespiller.

Netop sine sportslige ambitioner føler Mads Jørgensen at han får opfyldt ved at skifte til Brøndby IF.

- Brøndby har europæiske ambitioner, og det har jeg også. Derfor passer vi godt til hinanden, er den korte forklaring, som Mads uddyber:

-Det kræver selvfølgelig at jeg får spilletid på holdet, men det regner sig også med at få, selv om man i en så god klub som Brøndby kommer til at kæmpe hårdt om en plads på holdet, afslutter den nye nummer 14.

Brøndbys nye nummer 14.

Selve underskrivelsen af kontrakten fandt sted under temmelig uformelle forhold. Det skete i Ebeltoft færgehavn hvor Mols-Linien lagde mødelokaler til.

At kontraktunderskrivelsen ikke fandt sted i Brøndby, skyldtes først og fremmest at Mads spiller sæsonen færdig for AGF og således ikke kan afbryde sin træning, og at Mads' far, som deltog i seancen, bor på Djursland, ikke langt fra Ebeltoft.

Brøndby TV fulgte kontraktunderskrivelsen på nært hold. Resultatet kan du se i morgen på DK4 kl. 19:40 eller her på brondby.com i løbet af lørdagen.