Kim Poulsen: Ikke dygtige nok

12.06.2001 00:00

Brøndby og Viborg har allerede mødt hinanden to gange i dette forår, og de to kampe er endt med en sejr til hver klub. Viborg slog Brøndby ud af dette års DONG Cup, mens Brøndby sejrede i det indbyrdes opgør i Faxe Kondi Ligaen, et nederlag der ærgrede Viborgs træner, Kim Poulsen, meget:

- Nederlaget i turneringen ærgrede mig meget. Vi førte 1-0 og havde meget godt fat; men så fik Brøndby vendt det og vandt 3-1. Vi havde alle muligheder for at lukke sækken; men det var vi ikke dygtige nok til. Nu er situationen en anden, hvor ingen af klubberne er med i kampen om mesterskabet, som vi begge gerne ville have været.

Mens Brøndby forlod mesterskabskampen søndag, har Viborg været ude af den i nogle uger efter et forår, der ikke var helt så godt som efteråret. Kim Poulsen tilskriver det bl.a. manglende rutine, at holdet ikke stod distancen i mesterskabskampen.

- I foråret har vi ikke været dygtige nok til at slå til, når vi havde chancerne. Vi har haft vores chancer, bl.a. i kampen mod Brøndby og også mod Silkeborg og FC Midtjylland; men vi har ikke været dygtige nok og heldige nok, så jeg er nok ikke helt tilfreds. Da vi gik ind i foråret var der seks hold med i mesterskabskampen. Først faldt Lyngby af, så Viborg, derefter FC Midtjylland og Silkeborg, og det, tror jeg, er et godt billede på rutinen. Det er nok ikke et tilfælde, at det var Brøndby og FCK, der var tilbage til sidst; men vi øver os.

Nu gælder det så en kamp, der ikke for nogen af klubberne gælder så meget, som den kunne have gjort; men helt betydningsløs er den ikke, ifølge Kim Poulsen:

- Hvis vi slutter godt mod Brøndby, kan vi komme i top 5 for andet år i træk; men det kræver nok, at vi får point, for der er hold, der ligger tæt på. Vi går efter en succesoplevelse, og desuden giver det en ekstra hjemmekamp i næste sæson, hvis vi slutter blandt de seks første. Hvordan kampen bliver afhænger også af Brøndby; men Brøndby har da, i modsætning til os, medaljer at kæmpe for.