Jeg har tid til at vente

18.06.2001 00:00

Umiddelbart vil de fleste spørge sig selv: 'Hvem f... er Søren Larsen?' Svaret giver vi her: Søren Larsen er angriber. Han har spillet i Køge Boldklub siden han var fem år, og han har været i Brøndbys søgelys siden han var juniorspiller.

- Jeg har valgt Brøndby fordi det er en klub der giver unge spillere tid til at udvikle sig. Min ambition er selvfølgelig at komme på holdet, men jeg har som ung spiller meget at lære, og derfor er jeg også indstillet på at det tager tid, lyder kommentaren fra den nye Brøndby-angriber der fra den 1. juli har kontrakt med Brøndby fire år frem i tiden.

Med sine 29 ungdomslandskampe (20 U16-kampe, fem U17, to U18 og to U20) er Søren bestemt ikke nogen urutineret spiller trods sine kun 19 år. Fra ungdomslandsholdene kender han allerede flere Brøndby-spillere, deriblandt er Ankergren som selv kom fra Køge Boldklub i vinterpausen.

- Det har selvfølgelig betydning for mit valg af Brøndby at jeg rent faktisk kender flere af spillerne i forvejen. Netop når man som ung spiller skal udvikle sig, er kammeratskabet uhyre vigtigt, betoner Søren der dog samtidigt fremhæver de topprofessionelle omgivelser i klubben:

- Brøndby er gearet til at spille topfodbold. Selv det måske ikke har virket så overbevisende i foråret, har klubben klassen til at begå sig europæisk fodbold, og det trækker naturligvis. Det er som så mange andres også min drøm at komme til en udenlandsk klub, men jeg har tid til at vente, for Brøndby har jo mange gange vist hvor gode de er til at udvikle spillere og give dem et springbrædt mod Europa, afslutter Søren.

Selv om Søren Larsen kun har spillet i Køge, er Brøndby ikke helt ukendt for ham. Som junior har han - foruden en DM-finale mod AGF - spillet to kampe på Brøndby Stadion. Og scoret i dem begge.

Søren begynder træningen sammen de andre Brøndby-spillere mandag den 2. juli.

Kort om Søren Larsen: Født den 6. september 1981, er 191 cm høj og vejer 87 kilo. Debut for Køge i 0-2 nederlaget til Esbjerg fB i juni 1998. Han har scoret 11 mål i 43 kampe for Køge Boldklub.

Allerede omklædt til kamp.

Søren skuer ud over sin nye hjemmebane.