Graulunds afløser måske fundet

15.06.2001 00:00

Brøndby IF spillede fredag aften sommerkamp i Egernsund mod et udvalgt hold bestående af spillere fra tre klubber i Sønderborg området. Kampen, der blev spillet på Sønderborg stadion og blev overværet af ca. 1000 tilskuere, endte med en knusende sejr på 7-1 til de blå-gule. Allerede i det første minut fik Brøndby tilkendt et straffespark men Krister Nordin og Dan Anton Johansen fik i fællesskab misbrugt den store chance på det skammeligste. Magnus Svensson sørgede dog for at der kun skulle gå yderligere et minut før Brøndby havde bragt sig foran og i det 14. minut gjorde Ruben Bagger så stillingen til 2-0. Egernsund bragte lidt spænding ind i opgøret med en en reducering til 2-1 i det 33. minut og den stilling fik lov at holde til pausen. Efter pausen satte Brøndby tingene på plads med yderligere 4 scoringer sat ind af Kenneth Rasmussen, Dan Anton Johansen, Magnus Svensson og Ruben Bagger inden spilleren der muligvis kan vise sig at blive Graulunds afløser nettede til slutstillingen 7-1. Navnet på dette angrebsfund er..... Kim Drejs.