Graulund til VFL Bochum

14.06.2001 00:00

Brøndby IF og Vfl Bochum er enedes om transfer af Peter Graulund til Vfl Bochum.

Vfl Bochum betaler et transferbeløb på ca. 10,7 mio. kr.

Peter Graulund tiltræder pr 1. juli 2001 en 4 årig kontrakt, men indleder allerede træningen i sin ny klub om cirka 10 dage, når Vfl Bochum indleder træningen til den ny sæson.

Peter Graulund udtaler:

- Det er med blandede følelser jeg forlader Brøndby IF. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben. Brøndby vil også i fremtiden være min klub, og jeg vender helt sikkert tilbage til Faxe tribunen og Danmarks bedste publikum, når min tid i Tyskland er slut.

Tilbuddet fra Bochum passer mig fint. Jeg kommer på et offensiv hold, der vil blive dominerende i 2.Bundesliga. Jeg kommer til en klub, hvor der i forvejen er 2 danske spillere. Begge i øvrigt tidligere Brøndby spillere. Og på nær en enkelt, har Bochum holdt på alle sine spillere trods nedrykningen. Jeg får en god tilpasning og er klar til Bundesligaen, når vi forhåbentlig om et år rykker op.

Jeg har fået en god kontrakt, og er meget er taknemmelig for den hjælp klubben har givet mig i forhandlingerne med Bochum. Nu glæder jeg mig til gensynet med Søren Colding - og til gensyn med 'gutterne' når vi den 13. juli i Bochum spiller forberedelseskamp mod Brøndby IF.'

Per Bjerregaards kommentarer til klubskiftet:

- Som altid er det trist at miste en god spiller. Peter har gjort det utroligt godt for os det sidste års tid, og vi vil komme til at savne ham - også for uden for banen.' Han er både i klubben og blandt fan's en af de allermest populære spillere, og jeg er sikker på, at han vil gøre det godt i Tyskland.

Vi har fået en god transferaftale med Vfl Bochum, og vi vil i de nærmeste dage drøfte med Åge Hareide om Peter skal erstattes af en forward udefra. Heldigvis deltog såvel Peter Madsen som Peter Foldgast i gårsdagens træning og begge var sprudlende og helt uden gener, så reelt får vi 2 'nye' angribere tilbage efter langtidsskader.