Den største kamp nogensinde

09.06.2001 00:00

- Vi forlader sjældent banen uden vi har scoret. Det er Thomas Lindrups indgangsvinkel til kampen mod F.C. København i Parken på søndag - en kamp der allerede nu er døbt 'Slaget om mesterskabet'.

Et uafgjort resultat til Brøndby er dog ikke ensbetydende med at vi går glip af mesterskabet. Det betyder blot at vi ikke længere selv vil være i stand til at afgøre om guldmedaljerne skal til Vestegnen. Derfor blæser Lindrup til angreb. Ligaens tilsyneladende bedste forsvar skal knækkes.

- Det kan godt være at FCK har det bedste forsvar, men vi har gennem hele sæsonen bevist at vi har det bedste angreb. FCK er under pres. De har ikke vundet noget i lang tid, og nu ser det endelig ud til at de har chancen for at vinde DM. Derimod har ingen rigtig troet på os efter premierenederlaget til OB, så vi kan spille mere frit. FCK har alt at tabe, mens vi har alt at vinde, lyder det fra den driblestærke kantspiller.

Om motivation og mesterskab, kamp og kulisse, er Thomas' kommentar:

- Det bliver den største kamp nogensinde. 41.000 tilskuere er den bedste form for motivation man som spiller kan få. Vi er klar, og vi får guld! Det er Thomas Lindrup ikke i tvivl om.

Se Thomas' SpillerProfil her