Dårligt vejr flytter Nordic Knock-out

08.06.2001 00:00

Dårlige vejrudsigter den kommende uge frem foranledigede i aftes promotor Bettina Palle til i samråd med Brøndby-direktør Torben Jensen at flytte næste lørdags femdobbelte VM/EM-titelstævne fra Brøndby Stadion ind under tag i Brøndby Hallen.

- Meteorologerne er desværre ikke i stand til at love den strålende midsommeraften, som vi havde håbet på som festlig ramme for vores historiske mega-titelstævne.Derfor har jeg i samråd med Brøndby IF besluttet at flytteNordic Knock-out Night 200 meter og indendørs i Brøndby Hallen, som jo allerede flere gange har lagt fremragende faciliteter til vores stævner, siger Bettina Palle.

Hun og resten af Team Palle har i stedet bedt Brøndby Stadion om at holde sig boksemæssigt debutklar til den store september-galla, som ifølge de aktuelle planer skal huse EM-sværvægtskampen mellem titeludfordrer Brian Nielsen og den tysk-ukrainske europamester Vital Klitschko.

Bettina Palle meddeler, at allerede købte billetter til VM/EM-megastævnet fortsat også gælder til Brøndby Hallen, da opstillingen her vil være stort set identisk med den oprindelige, men dog med en væsentlig mindre kapacitet. Brøndby Hallen, hvor Super-Brian 24. januar 1997 forsvarede sin daværende IBO-titel mod Larry Holmes, kan rumme op til 7.500 tilskuere.

Billetsalget vil stadig foregå fra Shoppen på Brøndby Stadion, der ligger små 200 meter fra Brøndby Hallen. Billettelefonen er 43225344.