Cramer også på tavlen

16.06.2001 00:00

Brøndby spillede i dag den 3. ud af i alt 4 sommerkampe før spillerne går på en velfortjent ferie. Dagens modstander var Nykøbing Falster som stillede op med sit Danmarksseriehold. Opgøret endte med en 2-0 sejr til Brøndby efter 0-0 ved pausen. For Brøndby scorede Krister Nordin Brøndbys første mål på en bragende helflugter og sandelig om ikke det ligesom i gårsdagens opgør mod Egernsund lykkedes en Brøndby målmand at komme på tavlen, denne gang var det dog ikke Kim Drejs men derimod Morten Cramer der nettede for de blå-gule.

Det var tydeligt at Brøndby spillerne var præget af at det var den fjerde kamp på fire dage, Faxe Kondi Liga kampen mod Viborg inkluderet. Spillerne virkede noget slidte, hvilket gav sig udslag i at Nykøbing Falster formåede at holde nullet indtil 5-10 minutter efter pausen. Tvivl om udfaldet var der dog ikke. Ca. 1000 tilskuere overværede ogøret som blev spillet i perfekt fodboldvejr.