Brøndby TV i aften

08.06.2001 00:00

I sidste weekend lå Faxe Kondi Ligaen stille. Men det har ikke betydet at spillerne i Brøndby har kunnet slappe af. Både Ørestad-holdet og Danmarksserie-holdet har i mellemtiden været i aktion. Vi spurgte Åge om han har sin holdopstilling til FCK-kampen klar.

I dagens Brøndby TV har vi været til træning med Brøndbys cheerleaders, og talt med Sofie Mai som er ansvarlig for træningen og koreografien.

Torsdag aften kunne Brøndby meddele, at nu havde man skrevet kontrakt med Mads Jørgensen. Vi var naturligvis med da aftalen blev underskrevet.

Søren Krogh og Thomas Lindrup er ikke bare gode kantspillere på Brøndby IF's ligahold. De kan også svinge golfkøllen, vi fulgte dem på en runde i Golfklubben Hedeland.

Peter Graulund har haft en mindre scoringskrise, og det er selvfølgelig ikke alt for godt set i lyset af de vigtige kampe som holdet står over for. Men mon ikke at han får hul på bylden på søndag. Vi har talt med ham i ugen op til kampen.

Du kan se Brøndby TV i aften kl. 19:40på DK4 og her på brondby.com i løbet af lørdagen. Se tidligere udgaver af Brøndby TV her