Ukuelige Magnus

20.07.2001 00:00

Magnus Svensson der tirsdag blev opereret for en brækket næse, har smidt sin støtte-skinne og er begyndt at løbetræne. Ukuelig som han er, deltog han også i dagens træning - dog mest selvtræning med bold.

- Næsen er selvfølgelig stadig øm, og det er også klart at jeg ikke spiller søndag. Det er mest fordi næsten stadig er skrøbelig i nærkampe, lyder det fra Magnus, der regner med at være 100 procent klar når Brøndby IF spiller på hjemmebane mod OB, søndag den 5. august. Afhængigt af hvor hurtigt bruddet heler, er der en mulighed for at Magnus kan være med allerede på udebane mod AB den 29. juli.

På afstand ses det næsten ikke, men ved nærmere eftersyn ligner Magnus mere en af Stald Palles nyerhvervelser end en fodboldspiller.

Også Kim Daugaard er i fremgang. En skanning viste at det ikke blot var en fibersprængning som plagede midtbanekreatøren, men at en muskel var blevet revet over.

- Det går stille og roligt fremad. Jeg er begyndt at løbe og spille lidt bold igen uden at jeg mærker noget til skaden. Heller ikke når jeg sparker til bolden, mærker jeg noget. Det vigtigste er dog at jeg ikke overanstrenger musklen. Den skal have den fornødne tid til at gro sammen.

Det er endnu ikke sikkert at sige hvornår Daugaard vender tilbage til holdet, men med de nuværende fremskridt, kan vi håbe at se ham i aktion igen om en måneds tid.

I dagens træning deltog også Mattias Jonson der måtte lade sig udskifte tidligt i første halvleg i 2-1 sejren over Aberdeen.

Bolddreng for en dag.