Talenterne imponerer

30.07.2001 00:00

Det er ikke kun Superligaholdet der har været i aktion i weekenden. Juniorerne har deltaget i Lyngby Cup hvor det blev til en andenplads efter svenske Malmø. En rigtig flot præstation der skal ses i lyset af at Brøndby stillede op uden 5 landsholdsspillere.

Også Brøndbys bedste ynglingehold var i ilden i weekenden. I Vildbjerg Cup blev det til en suveræn førsteplads i en 4-kantsturnering hvor modstanderne var AGF, OB og KB. Brøndby lagde ud med at besejre AGF 3-2, derefter blev OB besejret 2-0 hvorefter indtil da ubesejrede KB måtte lægge ryg til et nederlag på 3-0.

Slutteligt deltog danmarksserieholdet traditionen tro i Måløv Cup hvor de efter 4 hårde kampe sluttede øverst på skamlen. Brøndby var placeret i en pulje bestående af Ballerup, Måløv og FCK. Torsdag blev Ballerup besejret 2-1, fredag spillede Brøndby og FCK uafgjort 1-1 i en underholdende kamp og lørdag fik den arrangerende klub fra Måløv meget ugæstfrit en øretæve på hele 6-0. Dermed var Brøndby klar til finalen mod AB som blev vundet 7-6 efter straffesparkskonkurrence. Brøndby havde ellers i den ordinære kamp bragt sig i spidsen 3-0 på 2 mål af Søren Larsen og et enkelt af Anders Rasmussen men AB fik udlignet inden sidste fløjt.