Stampe: Det går nogenlunde

20.07.2001 00:00

Sæsonens første modstander i Superligaen er, ligesom sidste sæson, AGF. Sidste efterår led Brøndbyto nederlag til AGF, mens Brøndby sejrede i det enlige opgør mellem de to klubber i foråret. Trods opgørene mod Brøndby spillede AGF klart bedre i forårssæsonen end i efterårssæsonen, og den gode forårssæson er blevet en god målestok for AGFs træner, John Stampe, her i optaktsfasen:

- Jeg synes, det går nogenlunde. Vi er ikke helt oppe på forårets niveau endnu; det har vi endnu spillet for kort tid til at kunne være. Vi har spilletfire træningskampe, hvoraf vi har vundet de tre, mens vi fik lammetæv på 5-2 af Viborg i den sidste. Vores spil har været godt i perioder, bl.a. de første 35 minutter mod Viborg; men vi mangler nogle ting endnu, hvis vi vil blive i Superligaen.

Nu står der så endnu en gang Brøndby på menuen i første runde, og det er John Stampe ikke så begejstret for:

- Det er ikke rart at starte ude mod Brøndby. Der er altid et stort pres på Brøndby lige fra starten, så vi kommer nok i stormvejr. Jeg tror Brøndby kommer til at presse os hårdt fra start, og så kan det godt blive afgørende, om det lykkes dem at få et hurtigt mål; men forventningspresset ligger i hvert fald på Brøndby.

Hvis man ser lidt længere frem end første runde og kampen mod Brøndby, håber John Stampe på en beskeden midterplacering i sæsonen:

- Jeg håber, at vi kan stabilisere os omkring midten. Vi skal undgå nedrykningen, og så håber jeg, at vi kan slutte som nummer 6-8 og på vores gode dage tage point fra de store.