Peter Degn til Brøndby

19.07.2001 00:00

Der er her til aften udsendt følgende pressemeddelelse:

Brøndby IF har i aften indgået 4 årig kontrakt med fodboldspilleren Peter Degn, der senest har været på kontrakt i Everton. Der er mellem Peter Degn, Everton og Brøndby IF opnået enighed om betingelserne for at ophæve Peter Degns kontrakt. Det er aftalt mellem parterne, at de økonomiske betingelser i denne sammenhæng ikke offentliggøres.

Peter Degn, der har haft sin fodboldopvækst i AGF, er 24 år. Regnes for et stort talent, der dog har haft fodboldkarrieren lidt inde på et sidespor i de seneste par år.

Peter Degn tiltræder den nye kontrakt midt i den kommende uge.

Peter Degn udtaler i forbindelse med kontrakten med Brøndby IF: ?Jeg glæder mig til at komme tilbage til Danmark og få gang i mit fodboldspil igen, og få indfriet mine sportslige ambitioner?. Jeg blev meget glad for henvendelsen fra Brøndby IF. Det har været nogle spændende dage, og jeg blev lykkelig, da John Sivebæk i dag ringede og fortalte, at alt var på plads. Brøndby IF er altid med i toppen af dansk fodbold og Faxe tribunen er jo noget helt for sig selv i Danmark?.

Åge Hareide glæder sig også over tilgangen: ?Jeg har set Peter nogle få gange, da han var på leje i AGF og har anbefalet klubben at købe ham. Med tilgangen af Søren Larsen fra Køge og de 2 tidligere AGF?ere Mads Jørgensen og Peter Degn er vores offensiv virkelig blevet styrket. Peter er ikke i kampform, men det venter jeg hurtigt, at han vil komme?.