God træning og optimistisk stemning

02.07.2001 00:00

Der var en dejlig stemning til dagens træning. Masser af godt spil under formiddagens træning. De to nye spillere i Brøndby IF fik allerede på første træningsdag vist, at de begge rummer stor kvalitet. I mand-mand træningen viste Mads Jørgensen sig som ventet helt suveræn og under spil til 2 mål viste Søren Larsen, at han er en målfarlig herre.

Peter Madsen var tilbage efter en lang skadespause fuld af optimisme, frække detaljer, der selvfølgelig ikke lykkedes alle til den første træning. Det var også klart, at Mads Jørgensen og Peter Madsen passer fint sammen i offensiven. Mikkel Jensen var også spilleklar igen. Der blev spillet en god gang teknisk fodbold under træningen. Martin Smith med i begge formiddagens træningspas. Michael Ribers deltog for første gang i træningen som fuldtidsspiller og gjorde det som ventet godt. En god, stabil, hurtig og fornuftig forsvarsspiller.

Humøret i truppen er højt selvom alle mand var tidligt oppe til morgens løb kl 7.30.

En del af vore fans har sommeren over været meget frustrerede over forårets spil og resultater. det er der ikke noget at sife til, men man kan godt ærgre sig over, at disse ikke kan komme på træningsbanen og se den optimisme, der præger spillertruppen. Nu gælder det en ny sæson. Nye mål- et er målene er at spille en rigtig god gang fodbold. Det tror vi på vor nye trup kan klare. Spillerne tror også på det. Der bliver meget at glæde sig til.

Forhåbentlig breder optimismen sig snarest også til vore fans.