Bestået

25.07.2001 00:00

Det er ikke hver dag der scores hattrick på Brøndby Stadion og slet ikke af en modstander. Ikke desto mindre stod der Mateja Kezman på de tre scoringer der faldt i aftenens træningskamp mod hollandske PSV Eindhoven der blev overværet af mere end 8.300 tilskuere. Alligevel var det ikke nogen rasende cheftræner der entrerede omklædningsrummet efter sidste fløjt.

- Kampen mod PSV formede sig som en god omgang træning i højt tempo. Netop når vi skal ud og spille europæisk fodbold, har vi brug for at vænne os til at der som regel spilles i et højere tempo. At møde PSV var derfor en måde at tvinge os selv til at blive skarpere, lød det fra Åge Hareide efter kampen, og han fortsatte:

- Bortset fra de første og sidste fem minutter af kampen, så det i mine øjne godt ud. Vi sov lidt i starten og mistede pusten til sidst. Ellers er jeg godt tilfreds med mine spilleres indsats, opsummerede Åge.

Brøndbys Mattias Jonson afsluttede med sin optræden i anden halvleg en kortere skadespause der blandt andet holdt ham ude af sæsonpremieren mod AGF.

- Det er godt at være tilbage, og jeg mærkede slet ikke noget til min skade. Min teknik skal dog lige pudses af inden jeg er tilbage på mit normale niveau, vurderer kantspilleren.

Mattias så første halvleg fra bænken, og her så han et Brøndby-hold der spillede sig til en række ganske pæne chancer mod det hollandske tophold.

- 0-3 giver ikke det helt rigtige billede af kampen. Det så rent faktisk temmelig godt ud i det meste af kampen. Formen var i orden, og det er da flot at skabe de chancer vi skabte. Desværre var vi ikke helt skarpe foran mål, men sådan er international fodbold nu en gang. Vi har lært noget i dag, og kan vi kombinere det med vores indsats i 5-0 sejren over AGF, er vi godt rustet på søndag i Gladsaxe. Ingen skal være i tvivl om at vi kommer for at vinde, indpisker Mattias.

Læs mere om kampforløbet her