2. omgang

02.07.2001 00:00

Klokken 10:30 tog Brøndby-spillerne hul på anden omgang af dagens træning. Med Mogens Krogh og er Ankergren på mål blev der spillet enslags intern træningskamp - en slags angrebsspil i intervaller. Blandt angriberne var Peter Madsen den store synder med flere afbrændere, men stod dog også for et par elegante detaljer, bl.a. afdriblede han en fremadstormende Ankergren i målet og scorede sikkert.

Afslutning fra Peter Madsen der ser ud til at være tilbage for fuld styrke.

At der var dømt tidlig morgentræning, var nyt for de fleste Brøndby-spillere, men for enkelte spillere markerede dagens træning et helt nyt kapitel i deres fodboldtilværelse. En af dem er af den tidligere Køge-spiller Søren Larsen.

- Træningen i Brøndby adskiller sig meget fra det jeg har oplevet i Køge, men på en positiv måde. Tempoet er højere, man skal koncentrere sig mere for at bevare skarpheden, lyder det fra den nye Brøndby-spiller, der fortsætter:

- Men jeg mangler selv lidt rent formmæssigt, jeg havde nogle skader i foråret, så jeg skal bruge ekstra kræfter på at ramme formen. Det betyder sikkert også at jeg må tage nogle kampe på andetholdet. Først og fremmest handler det for mig om at falde til i klubben og stille og roligt arbejde mig fremad, afslutter Brøndby-angriberen - rent verbalt.

Den nye nummer 26 - Søren Larsen.

Mads Jørgensen er det andet nye islæt i truppen. Som allerede etableret Liga-spiller går hans tanker dog i helt andre retninger end en plads i Brøndbys Danmarksserietrup. For ham handler det naturligt nok om at etablere sig på førsteholdet - en ambition han gav udtryk for i sit første interview på brondby.com, og som stadig står til troende.

Lige som Søren Larsen skal Mads vænne sig til træningsmåderne i Brøndby, i det hele taget at finde sig til rette i klubben.

- I forhold til AGF er træningen ikke så meget anderledes. Jeg tror dog ikke at John Stampe er vågen til at træne kl. syv, lyder det drillende fra Mads.

- Desuden kender jeg i forvejen en del af Brøndby-spillerne fra ungdomslandsholdet, så det går fint med at lære Brøndby at kende.

Allerede på torsdag kan du lære Mads nærmere at kende. Der stiller han nemlig op til SpillerChat. Det sker kl. 20 her på brondby.com.

Mads Jørgensen på vej mod netmaskerne.