Velkommen til det nye website

14.02.2001 01:00

Det er en stor glæde for os alle i Brøndby IF, at vi i dag kan byde velkommen på vor nye hjemmeside. Af flere forskellige årsager, har vi måttet vente længere end vi troede, da vi startede projektet.

Det har naturligvis været berettiget og kraftig kritik, men jeg håber, at brugerne det vil sige fans, pressen, sponsorer, tilskuere ogandre vil konstatere, at det foreløbige slutresultat er godt. Når jeg siger foreløbig er det selvfølgelig fordi vores site fremover løbende vil blive forbedret. En del af årsagen til at vi har været længe under vejs er, at vi har ønsket sitet fremtidssikret i alle ender og kanter. Der er en række spændende nyskabelser. Det er muligt at kikke ind bag murene på Brøndby Stadion bl.a at aflægge omklædningsrummet et besøg. Nøjagtigt som om man står, og man kan selv dreje kameraet. Men kik selv!

Der bliver en række faste ugentlige nyheder på brondby.com som vores site fremover hedder. En gang ugentlig et indlæg fra en af spillerne i 1. holdstruppen. Hver torsdag aften bliver der mulighed for at chatte med en af spillerne. Vi starter i morgen kl 20.00 med anfører Mogens Krogh. trænerstaben, såvel Faxe Kondi Liga-staben som talenttrænerne vil gøre status, og talentchef Kim Vilfort vil en gang ugentlig melde om nyt fra talentafdelingen.

Hver eneste dag vil der være nyheder. Små som store, men som Brøndby-fan vil man få en enstående mulighed for at følge med.

For nye tilskuere til Brøndby Stadion er der såvel kørevejledning som vejledning via offentlige transportmidler med direkte link til rejseplan.dk

Når Faxe Kondi Ligaen starter, åbner vi vor nye internetradio med Alex Nyborg Madsen som vært. En gang ugentligt kunne høre nyt fra Brøndby.

Nu til lidt andre nyheder:

Brøndby IF - OB spilles søndag den 11. marts kl. 15:00

Kampen var af TV 3 flyttet til mandag, men med stor velvilje fra TV3 har vi fået kampen flyttet tilbage til søndag. Årsagen, at vi har sendt 4 fribilletter til alle fodboldklubber under KBU, SBU og LFBU til netop denne kamp. Derfor gik det naturligvis ikke at flytte kampen til mandag.

Brøndby IF - Viking, Stavanger søndag den 4. marts kl. 15:00 på Brøndby Stadion

Magnus Svenssons tidligere klub kommer på besøg på Brøndby Stadion til vores sidste afpudsning før sæsonstarten i Faxe Kondi Ligaen.

Med venlig hilsen

Per Bjerregaard