Søren Krogh og Martin Smith imponerer

22.02.2001 00:00

Vi har haft nogle gode dage på La Manga. Dels sportsligt, men også på anden vis. Vores bestyrelse afholdt et seminar hernede med møder søndag, mandag og tirsdag. Det var meget vellykket, at have tid til sammen med lederne af de enkelte afdelinger - salgschef, stadiondirektør og økonomichef at få bearbejdet dagligdagen med bestyrelsens medlemmer og få lagt fremadrettede strategier og politikker.

Opholdet i år har været lidt anderledes end de tidligere år, da vi har boet på hotellet og ikke sammen med de andre nordiske hold i landsbyen tæt ved. Stemningen har været lidt anderledes, da vi ikke har haft de andre hold så tæt på i dagligdagen. De hold vi er her med, er heller ikke helt samme niveau som sidste år, hvor detvar de absolut bedste fra såvel Sverige som Norge vi mødte. Der er til gengæld en del danske såvel som udenlandske agenter på hotellet. Det har været godt at få lejlighed til at få en snak med dem.

I morgen rejser jeg hjem for at kunne nå frem til DBU's repræsentantskabsmøde. Jeg går således glip af den sidste kamp mod Stabæk. Det er den kamp, der regnes for vores vanskeligste i denne uge. Det er min forventning, at Åge vælger at stille i det han p.t. regner for stærkeste opstilling. Dog må Mattias enten stå over eller nøjes med en halvleg.

Specielt 2 spillere har imponeret mig under denne træningslejr. Først og fremmest Martin Smith, der allerede er langt i den rigtige retning mod sin første træningskamp. Der mangler en del i hurtighed og vendinger, men teknikken og sansen for spillet er intakt. Det ser heldigvis meget lovende ud.

Den anden er Søren Krogh, der åbenbart har sat sig for, at snuppe pladsen på højrekanten efter Ole Bjurs stop. Søren har spillet godt under træning og i kamp og udstrålet vilje og energi. Det bliver spændende at følge fortsættelsen. Hurtigheden og dribleevnerne har jo altid været Sørens store kvaliteter, nu ser det ud til at selvtilliden og viljen også er der.

Dan Anton og Anders Rasmussen kunne ikke træne i dag på grund af sygdom. De er nu begge i penicillinbehandling, så vi regner med, at det vil være hurtigt overstået. Mogens Krogh har haft det fint og deltaget i alle træninger uden problemer.

Vi frygter nu at vejret skal blive meget dårligt derhjemme. Vi har behov for at følge op på denne træningslejr med 14 dages god træning i Brøndby og en afsluttende træningskamp søndag den 4 marts mod Viking FK inden det går løs i Faxe Kondi Ligaen mod OB den 11. marts. Dårligt vejr kan tvinge os til at rejse en gang til. Det vil vi helst ikke, så forhåbentlig er vejrguderne med os.

Per Bjerregaard