Martin Smith godt tilfreds

18.02.2001 00:00

- 'Det føltes underligt, men det var utroligt dejligt' var Martin Smith?s kommentar efter dagens første træningspas. 'Jeg havde lidt besvær i vendingerne og jeg mangler også hurtighed, men det skal nok komme' var de optimistiske meldinger fra Smith, der måtte indrømme, at der havde været lidt ekstra spænding før dagens træning.

Det var også den almindelig opfattelse, at det så meget fint ud med Martin. Det første træningspas bød på en række gode afleveringer og indgreb, ja sågar 2 glidende tacklinger og et saksesparkforsøg blev det til fra Martin side. Det så faktisk så godt ud, at Martin?s gode ven Dan Anton straks var efter Martin med drillerier, da han lavede en enkelt fejlpasning. Bedre tegn på, at Dan også konstaterede og glædede sig over, at det gik godt, kan man vel ikke få.

Men ellers er det klart, at der var masser af opmuntrende tilråb fra Åge og medspillerne. En sten faldt fra alles hjerter: 'Martin er med i træningen igen og han gør det godt.' Vi har selvfølgelig alle med spænding set frem til dagens træning.

Man må ikke tro, at genoptræningen er slut og heller ikke, at Martin straks er klar til at spille kamp i Faxe Kondi Ligaen, men det tyder nu virkeligt på, at hans jernvilje vil bringe ham tilbage. Vi vil selvfølgelig tage det med ro og gå lidt forsigtigt til værks, og Martin vil sikkert være godt øm i kroppen i morgen, når han skal ud af sengen..

Træningen i dag bød på skud på mål og spil 6 mod 6 på halv bane. Træningen forløb fint, godt tempo og god stemning i 15 graders varme og sol på en fin bane. Svært at finde på noget at klage over.

Mikkel Jensen fik et skrub over anklen, Kim Daugaard kan stadig mærke lidt til sin fiber i læggen, og er Ankergren har en let forstuvning af håndleddet. Allan Olesen og Peter Foldgast var i styrke træningsrummet, alle øvrige deltog i træningen. Allan Olesen har fortsat problemer med ryggen efter den skade han pådrog sig med U-landsholdet. Et par ribben er trykket og han har også en øm blodansamling i rygmusklerne.

Efter frokost kører Emil og jeg (Per.B) til lufthavnen i Alicante for at hente Mattias Jonson og Magnus Svensson samt vores bestyrelse, der kommer herned for at holde et 2 dages bestyrelsesseminar. Så de næste par dage er der for mit vedkommende møder i stedet for at overvære træningen. Det er dog planen, at bestyrelsen overværer morgendagens kamp mod Tromsø.